Verzamel herinneringen met een QR-Code Galerij

door Jeroen Olaerts

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven.

Het vastleggen van deze onvergetelijke momenten is cruciaal om ze voor altijd te koesteren. Met de QR-Code Galerij maak je dit gemakkelijker en efficiënter dan ooit.

Wat is een QR-Code Galerij?

Een QR-Code Galerij is een eenvoudige manier om foto’s en video’s te verzamelen en te delen tijdens je bruiloft.

Gasten kunnen makkelijk hun beelden uploaden door jouw QR-code te scannen. Dit zorgt ervoor dat alle foto’s en video’s op één plek worden verzameld, zonder dat je kwaliteit verliest.

Eenvoudig in Gebruik

Een van de grootste voordelen van de QR-Code Galerij is het gebruiksgemak. Gasten hoeven geen apps te downloaden of zich te registreren. Ze scannen simpelweg de QR-code en kunnen direct foto’s en video’s uploaden. Dit maakt het voor iedereen toegankelijk, ongeacht hun technische vaardigheden.

Bij alternatieven zoals Google Drive moeten gasten zich eerst registreren of inloggen, wat vaak een extra drempel kan zijn. Daarnaast hebben ze vaak de Google Drive app nodig, wat een extra stap is. Deze drempels kunnen ervoor zorgen dat gasten minder geneigd zijn om hun foto’s en video’s te uploaden.

Bovendien is er het risico dat gasten in Google Drive per ongeluk beelden verwijderen, waardoor je controle verliest over de verzamelde herinneringen. 

De hoogste kwaliteit behouden

In tegenstelling tot WhatsApp of andere berichtenapps, behoudt de QR-Code Galerij de originele kwaliteit van je foto’s en video’s. Dit betekent geen kwaliteitsverlies en perfecte beelden om later te delen en te printen. Je kunt er zeker van zijn dat je herinneringen helder en levendig blijven.

Veilige en Betrouwbare Opslag

Veiligheid en privacy zijn gegarandeerd met een QR-Code Galerij. Alleen jij hebt toegang tot de opgeslagen beelden, en je kunt ervoor kiezen om de galerij met je gasten te delen. Dit betekent dat je volledige controle hebt over wie de foto’s en video’s kan zien en downloaden.

Betrekken van Gasten

Met de QR-Code Galerij kun je je gasten op een creatieve manier betrekken. Plaats  de QR-codes op tafels, of op uitnodigingen om iedereen aan te moedigen hun momenten vast te leggen en te delen. Dit zorgt voor een interactieve en leuke ervaring voor iedereen!

Succesverhalen en Testimonials

Vele bruidsparen hebben al gebruikgemaakt van de QR-Code Galerij en kijken gelukkig terug naar het resultaat.

“Een mooie aanvulling op de foto’s van onze fotograaf” Vertelde Stef M. ons.

“Een eenvoudige en veilige manier om alle foto’s en video’s van onze bruiloft te verzamelen” zei Karen.

De positieve feedback toont aan hoe waardevol en gebruiksvriendelijk de QR-Code Galerij is.

Conclusie

De tijd kunnen we niet stoppen, maar herinneringen blijven.

Door je mooiste momenten te verzamelen, kunnen ze altijd toegankelijk blijven, zoals ze bedoeld waren.

Kies voor de QR-Code Galerij en koester je herinneringen voor altijd. Start vandaag nog met het verzamelen van je kostbare momenten.

Ontwerp zonder titel (11)

Mijn naam is Jeroen Olaerts en ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door het verzamelen van herinneringen.

Verloren beelden van favoriete momenten zijn pijnlijk.

We maken zoveel herinneringen, maar ondanks alle smartphones hebben we vaak geen kwaliteitsvolle beelden als deze momenten voorbij zijn.

Met EXID focussen we op het verzamelen en koesteren van herinneringen. Ons doel is om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om deze momenten te bewaren. Hierdoor kun je later bijvoorbeeld zonder problemen een grote afdruk maken van een foto.

Gemakkelijk

Eenvoudig foto's en video's uploaden. Snel en moeiteloos, zonder de noodzaak voor ingewikkelde stappen of meerdere apps.

Kwaliteit

De QR-code galerij behoudt de originele kwaliteit van foto's en video's zodat je er later altijd nog mee aan de slag kan.

Veiligheid

Jij hebt de controle over de foto's en video's. Gasten kunnen zich volledig comfortabel voelen bij het delen van hun persoonlijke beelden.

"Simpel en duidelijk
in gebruik"

Met de QR-code galerij hebben we de foto’s en video’s kunnen verzamelen voor een aftermovie. Met één klik alle bestanden kunnen afhalen. Simpel en duidelijk in gebruik.

Kenny

"Echt super makkelijk
en fijn om te zien"

Wat een succes! Zowel het aanmaken van het album waar de foto’s inkomen als de foto’s uploaden gaat enorm makkelijk. Geen app nodig, gewoon rechtstreeks via de browser van je gsm uploaden. Echt super makkelijk en fijn om te zien hoe onze gasten ons feest beleefd hebben.

Karen

"toegankelijk voor iedereen"

Zeer leuke ervaring! Makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Leuke momentopnames die makkelijk te downloaden zijn.

Shqipe

Hoe de
QR-code galerij
werkt

Stap 1: Een naam voor jullie gebeurtenis

Geef je evenement een naam. Zodra je event is aangemaakt, ontvang je direct jouw exclusieve link en QR-code.

Stap 2: Deel de QR-code

Zodra gasten de QR-code hebben gescand, kunnen je gasten direct hun momenten toevoegen aan jouw galerij.

Stap 3: Koester jouw gebeurtenis

Nadat jouw event voorbij is, kan je met één klik alle foto’s en video’s van je galerij downloaden

Inclusief iedere galerij

Klaar om jouw
herinneringen te verzamelen?