Zet de toon in herinneringen

EXID zorgt voor unieke video’s vol herinneringen in enkele minuten. Dankzij jouw muziek kunnen gebruikers deze momenten nog voller opnieuw beleven!

Zo geef jij als artiest een extra vibe aan onze gebruikers en leren zij jouw muziek (beter) kennen en krijg je als artiest ook nog een vergoeding hiervoor!

Non-exclusief

Groter bereik

Inkomsten

Inspireer

Voor artiesten met ambitie

De muziek die je maakt, mag meer gehoord worden. Je muziek wordt nu slechts geluisterd door een vaste groep luisteraars. Je vergroot deze groep door je muziek te verkopen via EXID.

Jouw muziek is de basis voor onze video applicatie waar gebruikers gemakkelijk en snel video’s kunnen maken. Video’s worden bekeken en gedeeld. Zo vergroot iedere koper jouw luisterbereik en bereik je nieuwe luisteraars. De combinatie van de beelden en jouw muziek zorgt voor de perfecte blijvende herinnering.

Je luisterbereik stijgt en je creëert voor altijd die specifieke vibe in die video. De combinatie van de beelden en jouw muziek blijven zo de ideale herinnering.

Artiest op straat

Wat zeggen onze klanten

muziek in een herinnering maakt fans

EXID helpt je groeien

Meer luisteraars

Van een vakantie, feestje of andere leuke herinnering maakt de koper een video met jouw muziek. Je wordt een deel van dit geweldig moment. De koper zal dit moment gaan delen op sociale media met jouw muziek. Jij bepaalt de vibe van de video. Krijg meer luisteraars, en meer potentiële fans.

Boost je groei

Topnummers en meest verkochte muziek worden uitgelicht. Zo zal je naam meer opvallen bij de kopers, maar ook bij andere artiesten. Wees er snel bij zodat andere mensen sneller van je muziek kunnen genieten!

Grotere naamsbekendheid

Laat je naamsbekendheid groeien door ook een ander publiek te bereiken. Het is dan ook aan te raden om verschillende versies beschikbaar te stellen van één nummer, zo val je meer op wanneer deze gebruikt worden.

Doe meer met je muziek en krijg ook meer.

Upload eerst je muziek, verder hoef je niets te doen. Je krijgt maandelijks een vergoeding gestort, afhankelijk van het aantal gebruikte nummers.

Wat zit er in voor EXID?

EXID houdt een marge over op de verkoop van de muziek in combinatie met een template. Je bent niet gebonden en de muziek blijft ook altijd van jou. De muziek die gebruikt is in video’s kunnen we wel niet meer terug halen.

Indien je hier meer vragen over hebt kan je hier altijd de overeenkomst lezen. Je kan ons ook altijd mailen dan helpen we graag verder! music@exidofficial.com

Nog even checken...

Laat je muziek horen!

Registreer je nu en begin vandaag nog met nieuwe mensen te bereiken. Zodra jij er klaar voor bent, zijn wij beschikbaar voor al jouw muziek. Wij kijken er alvast naar uit!

Je muziek zal verkocht worden in voorgemonteerde video’s, waardoor het  laagdrempelig wordt om een professionele video te maken. Dit is op een deel van jouw nummer of het volledig nummer.

De video’s zijn voorgemonteerd op muziek van muzikanten die hun muziek ter beschikking stellen van EXID in ruil voor een vergoeding en publiciteit. Hoe meer keuze, des te meer kans dat er gebruik gemaakt wordt van het platform en dus ook meer kans dat jouw muziek opvalt.

Heb je al vragen? Dan helpen we je graag verder. Contacteer ons gerust via: music@exidofficial.com

Nog niet klaar voor?
We houden je graag op de hoogte!

Artiest registreren

Artiest inloggen

Wachtwoord vergeten