Maximaliseer videocontent op schaal

Met ons innovatieve contentsysteem laat je de distributeurs, klanten, partners,… jouw video personaliseren met één of meerdere beelden.

Retail voorbeelden personalisatie

We leven in een aandachtseconomie. Om op te vallen heb je kwaliteit en volume nodig om aandacht naar je product of service te leiden.

Content maken is cruciaal voor iedere business. Zonder je content weten potentiële klanten niet van het bestaan van een product of dienst.

Je klanten of partners hebben gebrek aan tijd, creativiteit en strategie om zelf de nodige content te maken, die jou in de spotlight zet.

Laat jouw partners, distributeurs of klanten je videocontent personaliseren. In enkele stappen hebben ook zij een bruikbare video, gepersonaliseerd en op maat.

Content waar je klant deel van is

Promotie

Krijg een groter bereik door het netwerk van je klant of partner te gebruiken.

Personalisatie

Door dat bekende gezichten in beeld komen houdt je de aandacht langer vast

Data

Zie direct waar, hoeveel, welke klanten een video gedeeld hebben & meer

0 %
van de consumenten verwacht personalisatie

Bron: McKinsey & Company

product- personalisatie

Laat anderen gebruikmaken van jouw content en laat je content toegang krijgen tot het netwerk van jouw netwerk.

Laat je klant, partner, distributeur of iemand anders van jouw organisatie deel zijn van door jouw gecreëerde content. In enkele stappen heeft de gebruiker content die bruikbaar is voor eigen kanalen.

Kanalen met volgers of partners die anders waarschijnlijk niet in contact zouden komen met jouw content. Iedere video is uniek voor de eindklant.

In plaats van 1 video heb je nu meerdere video’s die het mogelijk maken dat je merk viraal gaat.

Filmen voor testimonail

Features EXID

FAQ

Ja dit perfect mogelijk! Er is een API en documentatie voorzien.

Indien je toch nog vragen hebt, staat ons technisch team altijd ter beschikking.

EXID kan in principe voor eender welke doeleinden gebruikt worden. Neem gerust contact op een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

We hebben verschillende tools ter beschikking die het mogelijk maken omde data te verzamelen. De eindklant is de eigenaar van de data.

Als je als bedrijf EXID wenst te gebruiken zal de eindklant akkoord moeten gaan met de privacyverklaring van het bedrijf in kwestie. De eindklant moet toestemming geven voor hij EXID kan gebruiken.

Start hier

Met het maximaliseren van jouw content.