Krijg 50% korting: GALERIJ50

Onbetaalbare herinneringen verzameld in 1 klik

Met de QR-code galerij verzamel je zonder gedoe alle kostbare foto’s en video’s in de hoogste kwaliteit.

wedding

Create

Iedereen loopt tegenwoordig rond met een smartphone en het zal je niet verbazen dat je gasten een overvloed aan foto's en video's zullen maken op jullie huwelijksdag.

Share

Presenteer jouw exclusieve QR-code op alle tafels. Door de QR-code te scannen kunnen gasten hun foto's en video's delen.

Treasure

Via de link die wij je bezorgen krijg je toegang tot al deze geweldige foto's en video's. Je kan deze beelden downloaden en delen vanuit jouw online galerij.

Traditionele chaos

Je mag je vrienden en vriendinnen zeker niet vergeten te vragen naar hun foto’s en video’s. Daarna worden de talloze foto’s en video’s  verzonden via WhatsApp, Messenger, … waarna je ze overal apart moet gaan downloaden. Maar het dieptepunt is dat de kwaliteit van de beelden, die je voor de rest van je leven wilt koesteren, al tot het minimum is gereduceerd.

1 QR-code, 1001 beelden

Bespaar tijd en moeite met een online galerij waar je gasten hun geweldige foto’s en video’s kunnen uploaden. Laat familie en vrienden eenvoudig hun prachtige momenten met jou delen en download zelf alles met één klik!

Zonder QR-code galerij

Met QR-code galerij

Hoe werkt de QR-code galerij?

Bekijk de video of lees onder de video alles stap voor stap.

Zelf proberen? Maak een account aan en ga aan de slag.

Stap 1

Een naam voor jullie gebeurtenis

Het is eenvoudig om aan de slag te gaan. Maak een EXID- account aan en geef je evenement een naam. Zodra je evenement is aangemaakt, ontvang je jouw exclusieve link en QR-code, die je gemakkelijk kan delen.

Stap 2

Deel de QR-code

Je krijgt je eigen QR-code en link die je met je gasten deelt. Zodra ze de unieke QR-code hebben gescand, kunnen je gasten direct hun huwelijksmomenten toevoegen aan jullie mooie gebeurtenis.

Geen gedoe, alles werkt zonder een app of login!

Stap 3

Koester jouw gebeurtenis

Nadat jouw bruiloft voorbij is, kan je met één klik alle foto’s en video’s van je online huwelijksalbum downloaden. Koester al je huwelijksmomenten voor altijd .

Geniet van alle vastgelegde momenten

Geen apps nodig. Geen gedoe. Gasten kunnen eenvoudig meedoen door de link naar het digitale album in te voeren of een QR-code te scannen. Een app downloaden of registraties zijn niet nodig.

Jouw meeste authentieke herinneringen staan in enkele klikken in jouw persoonlijke gebeurtenis.

Krijg 50% korting: GALERIJ50

jouw eigen QR-code
jouw gemak

QR Code Galerij

Alles bewaard voor 90 dagen
Promo code: GALERIJ50
30
15
 • Tot 3000 foto's
 • EN / OF
 • Tot 150 video's
 • Opgeslagen in hoge kwaliteit
 • Al jouw beelden verzameld
 • Onbeperkt aantal deelnemers
 • Alles downloaden in 1 klik
 • Veilig bewaard
 • 90 dagen
 • 30 extra dagen beeldherstel
 • Privé
 • Unieke QR-code
 • Snelle upload- en downloadtijden

De QR-code galerij voor jouw bruiloft

Met EXID heb je een online galerij ruim genoeg voor je grootste herinneringen. Je gasten kunnen hier meer dan 3000 foto’s en/of ongeveer 150 video’s van jullie speciale dag uploaden.

Trouw je pas later? Meld je hieronder aan en krijg de exclusieve korting van vandaag.

Hoe ga ik aan de slag?

Veelgestelde vragen

Nee, de gasten moeten geen app downloaden noch hebben ze een inlog of dergelijke nodig om aan de slag te kunnen gaan.

Zodra je hebt afgerekend, ontvang je de QR-code en link, zowel op de overzichtspagina als in je e-mail.

Zodra iedereen zijn beelden geüpload heeft, kun je simpel in 1 klik alle beelden downloaden. Let er wel op dat je voldoende plaats hebt op het toestel waar je de beelden op wil downloaden.

Er is geen limiet per gast. Iedereen kan uploaden tot de limiet van de gebeurtenis bereikt is.

Gemiddeld worden er ongeveer 100 foto’s en 30 video’s geüpload.

De limiet ligt echter nog veel hoger, waardoor je, ruim genomen, nog eens 1000 foto’s en 100 video’s zou kunnen verzamelen, maar in realiteit is dit nog meer.

Nee, gasten kunnen de geüploade content niet zien. Dit geeft jullie tijd om alle foto’s en video’s als eerste te bekijken.

Nee, voor het maken van foto’s of video’s is geen internetverbinding vereist.

Als je op een locatie bent met slechte internetverbinding, kun je nog steeds foto’s of video’s maken. Bewaar de link of QR-code; je kunt deze gebruiken om jouw beelden te delen zodra je weer toegang hebt tot internet.

Je kunt de link ook doorsturen naar anderen, zodat zij hun gemaakte beelden op een later moment kunnen uploaden.

Ja, alle foto’s en video’s kan je  in 1 keer of één voor één downloaden afhankelijk van wat jij verkiest.

Zodra je jouw gebeurtenis aanmaakt, ontvang je de unieke QR-code en link die gelinkt zijn aan jouw gebeurtenis. Je kan er voor kiezen om de QR-code te printen of de link door te sturen naar je gasten.

Ja, naast de QR-code ontvang je een link naar jouw uploadpagina waar gasten hun beelden met jou kunnen delen.

Bij EXID begrijpen we dat onze QR-Code galerij meer is dan alleen opslagruimte; het gaat om snelheid bij het uploaden en downloaden, veiligheid van de beelden, en betrouwbaarheid. Ons aanbod van 20 GB opslag voor drie maanden is zorgvuldig ontworpen om u niet alleen opslagruimte te bieden, maar een volledige, zorgeloze ervaring. 

Bij EXID koopt je niet zomaar opslagruimte; het gaat om de ervaring. Een ervaring waar kwaliteit, herinneringen en klanttevredenheid centraal staan.

Uw herinneringen, altijd beschikbaar en veilig: dat is onze missie.

EXID is een start-up gepassioneerd door het koesteren van herinneringen. Onze favoriete momenten zijn uniek en maken we maar 1 keer mee. EXID streeft ernaar om herinnerringen tastbaar te maken, te delen en te koesteren.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of speciale verzoekjes? Neem gerust contact op dan helpen we je graag verder.