FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden voor gebruikers

Nee, de gasten moeten geen app downloaden noch hebben ze een inlog of dergelijke nodig om aan de slag te kunnen gaan.

Zodra iedereen zijn beelden geüpload heeft, kun je simpel in 1 klik alle beelden downloaden. Let er wel op dat je voldoende plaats hebt op het toestel waar je de beelden op wil downloaden.

Er is geen limiet per gast. Iedereen kan uploaden tot de limiet van de gebeurtenis bereikt is.

Nee, gasten kunnen de geüploade content niet zien. Dit geeft jullie tijd om alle foto’s en video’s als eerste te bekijken.

Nee, je hebt geen internet nodig om foto’s of video’s te maken. In het geval van slecht bereik kan iedereen via de zelfde link of QR-code later nog altijd zijn of haar beelden delen.

Ja, alle foto’s en video’s kan je  in 1 keer of één voor één downloaden afhankelijk van wat jij verkiest.

Zodra je jouw gebeurtenis aanmaakt, ontvang je de unieke QR-code en link die gelinkt zijn aan jouw gebeurtenis. Je kan er voor kiezen om de QR-code te printen of de link door te sturen naar je gasten.

Ja, naast de QR-code ontvang je een link naar jouw uploadpagina waar gasten hun beelden met jou kunnen delen.

EXID is een start-up gepassioneerd door het koesteren van herinneringen. Onze favoriete momenten zijn uniek en maken we maar 1 keer mee. EXID streeft ernaar om herinnerringen tastbaar te maken, te delen en te koesteren.

Voorlopig kan je EXID gebruiken als je in bezit ben van Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro.

In de video mag je zelf nog tekst en filters toevoegen om de video te maken zoals jij wil. Je hebt echter geen rechten om er een volledig nieuwe montage op te maken. Hiervoor raden we je aan om deze muziek aan te kopen bij een gespecialiseerde website.

Je mag de video overal op social media opzetten. Het uitzenden van de video op televisie zit niet in de standaard licentie die we aanbieden. Wanneer je jouw video op tv wil uitzenden, neem je best contact op met ons. Wij maken dit dan in orde!

Nee, dit zit helaas niet in de standaard licentie. Contacteer ons gerust en dan kunnen we dit voor jou in orde maken.

Dit is volledig jouw keuze, je kan kiezen voor Adobe premiere pro, Final Cut Pro of Davinci Resolve.

Tegenwoordig heeft iedere smartphone al een deftige kwaliteit, dus hoe ver je hierin wil gaan bepaal je volledig zelf. Geraak je er toch niet uit kan je altijd contact opnemen met video@exidofficial.com.

Ja, voor de meeste video’s is er een optie om een verticale versie te kiezen, deze zijn ideaal om te plaatsen als instagram verhaal of story.

Het is belangrijk om een idee te hebben van welke beelden je hebt voor dat je begint. Anderzijds moet je ook weten waar de korte en lange stukken zitten in je montage, zodat je jouw beelden zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. 

Als je niet goed weet hoe te beginnen, maak dan voor jezelf alvast een selectie van de beelden die je er zeker in wil en werk van daaruit verder. Tot slot kan het een tip zijn om in het begin beelden te plaatsen die opvallen en de aandacht grijpen.

Ja, Davinci Resolve heeft een gratis basis versie die je perfect kan gebruiken voor de templates van EXID.

Jouw vraag niet gevonden? Je kan altijd nog terecht via: info@exidofficial.com